Red Zone League Articles

RZL Decade Trivia 2011-2020 - Offense
By Kevin Mullendore
Special to rzl-football.com

As the RZL's second decade (2011-2020) nears its end, how well do you know its stars, both of the entire period and more recent? Without looking at the answers (listed at the bottom) or clues from comments posted in the thread, how many can you correctly guess? (all choices are listed alphabetically)

1) Most Passing Yards (2011-2019)
a) Erik Ainge
b) Ben Rothlisberger
c) Drew Stanton
d) Tyler Thigpen

2) Most Passing Yards (2016-2019)
a) Matt Flynn
b) James Hartle
c) Adrian McPherson
d) Drew Stanton

3) Most Passing TDs (2011-2019)
a) Erik Ainge
b) Eli Manning
c) Ben Rothlisberger
d) Drew Stanton

4) Most Passing TDs (2016-2019)
a) Matt Flynn
b) Colt McCoy
c) Ben Rothlisberger
d) Drew Stanton

5) Most Rushing Yards (2011-2019)
a) Lynell Hamilton
b) Rashard Mendenhall
c) Frank Summers
d) Johnnie Vance

6) Most Rushing Yards (2016-2019)
a) Sol Hogan
b) Desmond Mayer
c) Cedric Peerman
d) Ben Tate

7) Most Receiving Yards (2011-2019)
a) Darrius Heyward-Bey
b) Jason Hill
c) Calvin Johnson
d) Marcus Monk

8 ) Most Receiving Yards (2016-2019)
a) Yamon Figurs
b) Jerrod Godfrey
c) Darrius Heyward-Bey
d) Kevin Robinson

9) Most Receiving TDs (2011-2019)
a) Yamon Figurs
b) Darrius Heyward-Bey
c) Santonio Holmes
d) Calvin Johnson

10) Most Receiving TDs (2016-2019)
a) Yamon Figurs
b) Jerrod Godfrey
c) Darrius Heyward-Bey
d) Kevin Robinson

Bonus Question:
Most Pancakes (2011-2019)

a) Sam Baker
b) Doug Free
c) Robert Gallery
d) Marcus McNeill













1-c, 2-d, 3-c, 4-d, 5-b, 6-c, 7-a, 8-a, 9-b, 10-a, bonus-a
Discuss this Article in our Forums Replies - 6 :: Views - 73

Red Zone League Articles

Powered by League Pulse.League Pulse was written by Brad Mallett (btmlltt). Design by Odawg. Copyright © 2007.